Welkom bij Rotary Mechelen

Rotary Mechelen is een vereniging van vrijwilligers die zich, ingebed in een wereldwijd vriendschappelijk netwerk, bewust en belangeloos inzet voor de medemens, zowel financieel als door persoonlijke actie.

Onze missie is het vinden van creatieve manieren om de situatie van mensen te verbeteren door eigen projecten te doen of door andere projecten te steunen. Onze sponsors, die mee onze idealen en projecten onderschrijven, helpen ons daarbij om de impact te vergroten.

"Hoop geven verandert de toekomst van een mens, en dat betekent blijvende verandering!” is het motto voor dit Rotary-jaar.

Laat je inspireren door deze  website die een ontdekkingsreis naar onze werking biedt. Tegelijk is het een uitnodiging om mee te doen met onze leuke activiteiten en zo concreet bij te dragen aan de toekomst van mensen. Ook jouw bijdrage telt!

Tot binnenkort?

Hendrik Van Dessel

Voorzitter 2023 – 2024

Bestel op tijd paaseieren!

Paaseierenactie

Rotary Mechelen organiseert een tweede Paasactie. Wij steunen verschillende organisaties die het moeilijk hebben om de nodige fondsen bijeen te krijgen en die wij als club een warm hart toedragen.

De opbrengst van deze Paasactie gaat hoofdzakelijk naar Hair2Care, een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen, die als gevolg van een chemotherapie hun haar verliezen, toch een mooi haarwerk krijgen. Dit geeft hen meer zelfvertrouwen, alsook een kans om een ietwat normaal leven op te bouwen. Meer info vindt u op: www.haarwensen.be

Een kwalitatief haarwerk kost +/- 1500 euro, en niet voor iedere ouder betaalbaar. Het is net die doelgroep die we wensen te ondersteunen met de verkoop van de Paaseieren.

Met de opbrengst van onze verkoop in 2023 hebben wij meerdere kinderen kunnen helpen.

De chocolade is van hoogwaardige kwaliteit - Belgisch vakmanschap - en in trek bij zowel kinderen als volwassenen.

Download dus vlug het bestelformulier en stuur dit uiterlijk tegen zaterdag 24 februari naar hugohondequin@gmail.comWij bezorgen u tijdig alle info voor afhaal/levering (vanaf 50 euro) van de bestelde pakketten.  Bedrijven kunnen op aanvraag steeds een factuur krijgen voor hun aankoop.

Rotary Club Mechelen en Hair2Care zijn ontzettend blij met uw steun, en danken u nu reeds voor uw bijdrage.

Het Rotary Paaseieren Team

Up2Datebook

Inschrijven Up2datebook kan via deze link:

Inschrijving Up2datebook